Abacre Limited Bomo brez svoje možgane, tako da naše pametne programske opreme

Brezplačno newsletter

Subsribe na RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Partnerski z nami in dobili 5% od preprodaje, tako da enostavno povezavo na našo spletno stran!

 

Abacre Trgovina na drobno Point of Sale (POS)
Abacre Retail Point of Sale

Doseči popolno kontrolo s tem naslednje generacije programske opreme za upravljanje na drobno!
Prenesete 30-dnevno preizkusno različico z vsemi funkcijami ( 6.94 MB)
Pogled na seznam glavnih značilnosti
Lite proti standarda v primerjavi poklicnih dovoljenj funkcijo matrico
Top 10 razlogov za nakup Abacre Trgovina na drobno Point of Sale

Deluje odlično na Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Retail Point of Sale

Nagrade:

Oglejte si vse nagrade.

Abacre Trgovina na drobno Point of Sales je nova generacija programske opreme za upravljanje na drobno za Windows. To je popolna rešitev za prodajo na drobno: sprejemanje naročil, zaračunavanje, nabava, popis in upravljanje dela. Uporabniški vmesnik je skrbno optimiziran za visoke hitrosti vhod Da naročnika in preprečevanju pogostih napak. To je zasnovan za uporabo na več računalnikih, in vsebuje zanesljive in varne ravni dovoljenj.

Deluje z vsemi navadno uporabljajo strojno opremo: zasloni na dotik, POS tiskalniki, linija zaslonov (poli), denarne predale in čitalnikov črtne kode (čitalcev). Postavitve predloga zakona odjemalca se lahko meri, in program se lahko ustanovi za vse valute, davke in oblike številk. Plačila se lahko sprejme z gotovino, kreditnimi karticami ali pregledov.

Za menedžerje, je bogat nabor poročil, ki prikazuje popolno sliko poslovanja s prebivalstvom: prodaja po določenem obdobju, ure visoke obremenitve, Z-Out, na popisu strani, najbolj aktivnih zaposlenih, plačilnih metod in avtomatskih davčne izračune.

S standardizacijo celoten proces upravljanja drobno, programska oprema omogoča boljšo izrabo časa in energije vaših zaposlenih radikalno izboljšanje vaše prometa in profitnih marž.

To je enostaven za namestitev in enostavna za uporabo. Zelo dostopna licenciranja omogoča ta programska oprema, ki se uporabljajo v vsakem okolju, od majhnih samostojnih računalniških maloprodajnih trgovin do velikih trgovskih verig z več blagajnah stez.

Prenesete 30-dnevno preizkusno različico z vsemi funkcijami ( 6.94 MB)
Pogled na seznam glavnih značilnosti
Lite proti standarda v primerjavi poklicnih dovoljenj funkcijo matrico
Top 10 razlogov za nakup Abacre Trgovina na drobno Point of Sale

Jeziki
Angleščina , Afrikaans , Albanski , Arabic , Armenian , Azerbaijani , Basque , Beloruski , Bengali , Bosanski , Bulgarian , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Slovenski , Češka , Danish , Dutch , Esperanto , Estonski , Filipino , Finnish , French , Galicijski , Georgian , German , Greek , Gujarati , Haitian Creole , Havščina , Hebrew , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandska , Igbo , Indonezijski , Irski , Italian , Japonski , Javanese , Kannada , Khmer , Korejski , Lao , Latvijski , Litvanski , Makedonski , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Poljski , Portugalski , Punjabi , Romunsko , Russian , Srbščina , Slovak , Slovenščina , Somalski , Španski , Svahili , Švedski , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrajinski , Urdu , Vietnamski , Welsh , Jidiš , Joruba , Zulu

Glej tudi:
Nagrade
O nas
Ga kupite
Prenosi

Kaj ljudje pravijo:
"Več let smo uporabili eno MS DOS restavracija POS sistem, dokler ne bomo končno našel dober temelji na Windows zamenjavo: Abacre Restavracija Point of Sale. Sem ga v primerjavi z mnogimi drugimi programi, zato sem se ustavil na artpos, zato, ker je dobro opravljeno in cenovno ugoden. Torej smo kupili touch screen monitorjev, nove računalnike in artpos. Sprememba iz starega sistema MS DOS v novem sistemu, ki temelji na operacijskem sistemu Windows je bil presenetljiv: v artpos uporabljamo slike za elemente menija za hitrejše navigacija, poročila so neverjetno in sam program je zelo nastavljiv in priročen. Od takrat sem dokončno oboževalec artpos in jo priporočam, da moji poslovni prijatelji. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Preberite več

Glavne stranke:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Preberite več