Abacre Limited Kami akan membebaskan otak anda dengan membuat perisian pintar kami

Percuma surat berita

Subsribe suapan RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Bergabung dengan kami dan dapatkan 5% dari penjualan semula dengan membuat link yang mudah untuk laman web kami!

 

Abacre Runcit Tempat Jualan (POS)
Abacre Retail Point of Sale

Mencapai kawalan penuh dengan ini generasi akan datang perisian pengurusan runcit!
Muat turun 30 hari versi percubaan berciri penuh ( 6.94 MB)
Lihat Senarai ciri-ciri utama
Lite vs Standard vs lesen Profesional menampilkan matriks
Top 10 sebab-sebab untuk membeli Abacre Point Runcit Jualan

Berfungsi dengan sempurna pada Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Retail Point of Sale

Anugerah:

Lihat semua anugerah.

Abacre Point Runcit Jualan adalah generasi baru perisian pengurusan runcit untuk Windows. Ia adalah satu penyelesaian yang lengkap runcit: mengambil pesanan, bil, pembelian, inventori dan pengurusan tenaga kerja. Antara muka pengguna adalah berhati-hati dioptimumkan untuk input kelajuan tinggi perintah pelanggan dan pencegahan kesilapan yang sama. Ia direka untuk menggunakan pada berbilang komputer, dan mengandungi tahap kuasa boleh dipercayai dan selamat.

Ia berfungsi dengan semua perkakasan yang biasa digunakan: skrin sentuh, pencetak POS, memaparkan talian (tiang), laci tunai dan pembaca kod bar (pengimbas kod bar). Susun atur bil pelanggan boleh disesuaikan, dan program yang boleh ditetapkan untuk mana-mana mata wang, cukai, dan format nombor. Bayaran boleh diterima secara tunai, kad kredit atau cek.

Bagi pengurus, terdapat satu set kaya laporan yang menunjukkan gambar yang lengkap operasi runcit: jualan dengan tempoh diberikan, waktu beban tinggi, Z keluar, dalam inventori tangan, pekerja yang paling aktif, kaedah pembayaran, dan pengiraan cukai secara automatik.

Dengan menyeragamkan keseluruhan proses pengurusan runcit, perisian membuat lebih baik menggunakan masa dan tenaga pekerja anda secara radikal meningkatkan perolehan dan keuntungan margin anda.

Ia mudah untuk memasang dan mudah untuk digunakan. Sangat pelesenan berpatutan membolehkan perisian ini untuk digunakan dalam persekitaran mana-mana dari kedai-kedai runcit tunggal komputer kecil untuk rantaian runcit yang besar dengan pelbagai lorong checkout.

Muat turun 30 hari versi percubaan berciri penuh ( 6.94 MB)
Lihat Senarai ciri-ciri utama
Lite vs Standard vs lesen Profesional menampilkan matriks
Top 10 sebab-sebab untuk membeli Abacre Point Runcit Jualan

Bahasa-bahasa
Bahasa Inggeris , Afrikaans , Albania , Bahasa Arab , Armenia , Azerbaijan , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnia , Bulgaria , Catalan , Bahasa Cebuano , Cina (Ringkas) , Cina (Tradisional) , Croatia , Czech , Denmark , Belanda , Esperanto , Estonia , Filipina , Finland , Perancis , Bahasa Galicia , Georgia , Jerman , Yunani , Gujarati , Creole Haiti , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungary , Iceland , Igbo , Indonesia , Ireland , Itali , Jepun , Jawa , Kannada , Khmer , Korea , Lao , Latvia , Lithuania , Macedonia , Melayu , Malta , Maori , Marathi , Mongolia , Nepal , Norway , Parsi , Poland , Portugis , Punjabi , Romania , Rusia , Serbia , Slovak , Slovenia , Somalia , Sepanyol , Swahili , Sweden , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukraine , Urdu , Vietnam , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

Lihat juga:
Anugerah
Mengenai kami
Membelinya
Muat turun

Apa yang orang katakan:
"Selama bertahun-tahun kita menggunakan satu MS DOS sistem POS restoran sehingga kita akhirnya menemui pengganti yang baik berasaskan Windows: Abacre Restaurant Point of Sale. Saya berbanding dengan program-program lain dan saya berhenti pada artpos, kerana ia dilakukan dengan baik dan pada harga. Oleh itu, kita membeli monitor skrin sentuh, komputer baru dan artpos. Perubahan dari sistem MS DOS lama ke dalam sistem berasaskan Windows baru adalah dramatik: di artpos kita menggunakan imej untuk menu untuk navigasi lebih cepat, laporan adalah menakjubkan dan program itu sendiri adalah agak dikonfigurasikan dan berguna. Sejak itu saya peminat muktamad artpos dan saya cadangkan kepada kawan perniagaan saya. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, Amerika Syarikat Baca lebih lanjut

Pelanggan utama:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Baca lebih lanjut