Abacre Limited Me vapauttaa aivoihin tekemällä älykäs ohjelmisto

Vapaa uutiskirje

Subsribe RSS-syötteet Abacre Limited News (RSS Feeds)


Tee yhteistyötä kanssamme ja saat 5% myymästä tekemällä yksinkertainen linkki sivustollemme!

 

Abacre Retail Point of Sale (POS)
Abacre Retail Point of Sale

Saavuttaa täydet tämän seuraavan sukupolven liikkeenjohdon ohjelmisto!
Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 6.94 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Retail Point of Sale

Toimii täydellisesti Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Retail Point of Sale

Palkinnot:

Näytä kaikki palkinnot.

Abacre Retail Point of Sales on uuden sukupolven liikkeenjohdon Windowsille. Se on täydellinen ratkaisu vähittäiskaupan: ottaa vastaan ​​tilauksia, laskutus, osto-, varasto-ja työnjohto. Käyttöliittymä on huolellisesti optimoitu nopeaan syöttää asiakkaan tilauksen ja ehkäisy yleisiä virheitä. Se on suunniteltu käyttäen useita tietokoneita, ja sisältää luotettavan ja turvallisen valtuutus tasoilla.

Se toimii kaikkien yleisesti käytetty laitteisto: kosketusnäytöt, POS tulostimet, rivi näytöt (pylväät), kassalaatikot ja viivakoodin lukijat (viivakoodilukijat). Pohjapiirrokset asiakkaan lasku voidaan mukauttaa, ja ohjelma voidaan asettaa mihin tahansa valuutat, verot, ja numero formaatteja. Maksut voidaan hyväksyä käteisellä, luottokorteilla tai tarkastuksia.

Johtajien on runsaasti erilaisia ​​raportteja, jotka osoittavat kokonaiskuvan vähittäiskauppaa: myynti tiettynä aikana, tunnin kuormitukseen Z-Out, käsillä inventaarion, aktiivisimmat työntekijät, maksutapoja ja automaattinen verolaskelmat.

Yhtenäistämällä koko vähittäiskaupan hoitoprosessissa, ohjelmisto käyttää paremmin teidän työntekijöiden aikaa ja energiaa radikaalisti parantaa liikevaihtoa ja voittomarginaalit.

Se on helppo asentaa ja helppo käyttää. Erittäin edullinen lisensointi mahdollistaa tämä ohjelmisto voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä pienistä yhden tietokoneen vähittäiskauppoihin suurille vähittäiskaupan ketjuille useita kassalle kaistaa.

Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 6.94 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Retail Point of Sale

Kielet
Englanti , Afrikaans , Albanian , Arabia , Armenian , Azerbaidžanin , Baskimaan , Valko-Venäjän , Bengali , Bosnian , Bulgarian , Catalan , Cebuano , Kiina (yksinkertaistettu) , Kiina (perinteinen) , Kroatian , Tšekki , Danish , Dutch , Esperanto , Viron , Filippiiniläiset , Suomi , Ranskan , Galician , Georgian , Saksan , Kreikkalainen , Gujarati , Haitin kreoli , Hausa , Heprea , Hindi , Hmong , Hungarian , Islannin , Igbon , Indonesialainen , Irish , Italian , Japani , Jaava , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Liettuan , Macedonian , Malaiji , Maltan , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norja , Persian , Polish , Portugalin , Punjabi , Romanian , Venäjän , Serbian , Slovakian , Slovenian , Somali , Espanjalainen , Swahili , Ruotsin , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainan , Urdu , Vietnam , Welsh , Jiddiš , Joruba , Zulu

Katso myös:
Palkintoa
Meistä
Osta se
Lataukset

Mitä ihmiset sanovat:
"Vuosien ajan käytimme yksi MS DOS ravintola kassajärjestelmän kunnes vihdoin löytyi hyvä Windows-pohjainen vaihtoehto: Abacre Ravintola Point of Sale. Olen verrannut sitä moniin muihin ohjelmiin ja minä pysähtyi artpos, koska se on hyvin tehty ja hyvin hinnoiteltuja. Joten ostimme kosketusnäytöt, uudet tietokoneet ja artpos. Muutos vanhasta MS DOS-järjestelmän uusiin Windows-pohjainen järjestelmä oli dramaattinen: in artpos käytämme kuvia valikon kohteille nopeamman valikkoon, kertomukset ovat uskomattomia ja ohjelma itsessään on varsin muokattavissa ja kätevä. Siitä lähtien olen lopullisen fani artpos ja suosittelen sitä minun asiani ystäviä. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lue lisää

Suurasiakkaille:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Lue lisää