Abacre Limited Anem a alliberar el seu cervell en fer el nostre software intel · ligent

Gratis butlletí de notícies

Subscriure als canals RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Afilia't amb nosaltres i obtingui un 5% de la revenda en fer un simple enllaç al nostre lloc!

 

Abacre Punt de venda al públic de venda (POS)
Abacre Retail Point of Sale

Aconseguir un control total amb aquest programari de gestió de venda d'última generació!
Descarrega la versió completa eina de prova de 30 dies ( 6.94 MB)
Veure la llista de les principals característiques
Lite vs estàndard vs llicències professionals compten amb matriu
10 raons per comprar Abacre Punt de Venda Minorista

Funciona perfectament en Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7.8.

Abacre Retail Point of Sale

Premis:

Veure tots els premis.

Abacre Punt de venda al públic de les Vendes és una nova generació de programari de gestió de venda per a Windows. És una solució completa de la venda al detall: la presa de comandes, facturació, compres, inventari i gestió de la mà d'obra. La interfície d'usuari és curosament optimitzat per a l'entrada d'alta velocitat de l'ordre d'un client i la prevenció d'errors comuns. Està dissenyat per a l'ús en diversos equips, i conté els nivells d'autorització segura i fiable.

Funciona amb tot el maquinari d'ús general: pantalles tàctils, impressores de punt de venda, línia de displays (pols), calaixos de diners i lectors de codis de barres (escàners de codis de barres). Els dissenys de la factura del client es poden personalitzar, i el programa es pot configurar per a qualsevol moneda, impostos, i els formats de nombre. Els pagaments poden ser acceptats per diners en efectiu, targetes de crèdit o xecs.

Per als gerents, hi ha un ampli conjunt d'informes que mostra una imatge completa de les operacions de venda al detall: les vendes per període determinat, hores de màxima càrrega, Z-Out, l'inventari de la mà, els empleats més actius, mètodes de pagament, i els càlculs d'impostos automàtiques.

Mitjançant l'estandardització de tot el procés de gestió de venda, el programari fa un millor ús del temps i l'energia dels seus empleats millorar radicalment els seus marges de facturació i beneficis.

És fàcil d'instal lar i fàcil d'utilitzar. Concessió de llicències assequible Molt permet aquest programari per a ser utilitzat en qualsevol entorn de petites botigues al detall d'una sola computadora a les grans cadenes de distribució amb múltiples caixes registradores.

Descarrega la versió completa eina de prova de 30 dies ( 6.94 MB)
Veure la llista de les principals característiques
Lite vs estàndard vs llicències professionals compten amb matriu
10 raons per comprar Abacre Punt de Venda Minorista

Idiomes
Anglès , Afrikaans , Albanès , Àrab , Armeni , Azerbaidjan , Basc , Bielorús , Bengali , Bosnià , Búlgar , Català , Cebuano , Xinès (simplificat) , Xinès (tradicional) , Croat , Txeca , Danès , Holandès , Esperanto , Estònia , Filipí , Finès , Francès , Gallego , Georgian , Alemany , Grec , Gujarati , Creole haitià , Hausa , Hebreu , Hindi , Hmong , Hongarès , Islandès , Igbo , Indonèsia , Irish , Italià , Japonès , Javanesa , Kannada , Khmer , Corea , Lao , Letó , Lituà , Macedoni , Malai , Maltese , Maori , Marathi , Mongol , Nepali , Noruega , Pèrsic , Polonès , Portuguès , Punjabi , Romanès , Rússia , Serbi , Eslovaca , Eslovè , Somali , Espanyol , Swahili , Suec , Tamil , Telugu , Tailandesa , Turc , Ucraïnès , Urdú , Vietnamita , Galés , Yiddish , Ioruba , Zulu

Veure també:
Premis
Sobre nosaltres
Compri'l
Descàrregues

El que diu la gent:
"Durant anys hem utilitzat un sistema de restaurant POS MS DOS fins que finalment vam trobar un bon reemplaçament basat en Windows: Abacre Restaurant Point of Surt. He comparat amb molts altres programes i em vaig aturar a artpos, perquè està ben fet i bé de preu. Així que vam comprar monitors de pantalla tàctil, els nous ordinadors i artpos. El canvi del vell sistema de MS-DOS en un nou sistema basat en Windows va ser dramàtic: en artpos utilitzem imatges per als elements de menú per a una navegació més ràpida, els informes són increïbles i el programa en si és bastant configurable i manejable. Des de llavors sóc un fan definitiu de artpos i ho recomano als meus amics de negocis ".

Bob Emerton
GrandCanion
NY, EUA Llegir més

Principals clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Llegir més