Abacre Limited Ne do të lirë trurin tuaj duke e bërë software tonë zgjuar

Pa pagesë newsletter

Subsribe për RSS feeds Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate me ne dhe për të marrë 5% nga rishitur duke bërë një lidhje të thjeshtë në faqen tonë!

 

Abacre Restorant Pika e Shitjes (POS)
Abacre Restaurant Point of Sale

Të arritur kontrollin e plotë me këtë gjeneratën e ardhshme të menaxhimit restorant software.
Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 7.24 MB)
Shiko listën e karakteristika të mëdha
Mëso ARPOS me shikimin 5-minuta flash interaktive film
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Restorant Pika e Shitjes

Works perfectly në Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows-7/8.

Abacre Restaurant Point of Sale

Dhënë nga vlerësimin më të lartë të mundshme: The Award of Excellence!

Shiko të gjithë çmime.

Abacre Pika e Shitjes Restorant është një brez i ri i menaxhimit restorant software për Windows. Kjo është një zgjidhje e plotë, duke filluar me të marrë urdhra nga klientët, dhe duke përfunduar me raportet e faturimit dhe të taksave. Ndërfaqja e përdoruesit është e optimizuar me kujdes për të dhëna me shpejtësi të lartë të rendit një mbrojtës dhe parandalimin e gabimeve të zakonshme. Është projektuar për të përdorur në kompjuterët të shumta, dhe përmban nivele të besueshme dhe të sigurt të autorizimit.

Layouts e projekt-ligjit mysafir mund të personalizohet, dhe programi mund të jetë ngritur për çdo monedhave, taksat, dhe gratuities. Pagesat mund të pranohet me para në dorë, kartat e kreditit, apo kontrollet.

Për menaxherët, ka një grup të pasur të raporteve që tregon një tablo të plotë të operacioneve restorant dhe ciklit jetësor: Konsumi menu, frekuencë e rezervimit, orë ngarkesë të lartë restorant, tavolina më të ngarkuara, punonjësit më aktive, metodave të pagesës, dhe llogaritje automatike të taksave.

Me standardizimin e tërë procesit të menaxhimit restorant, software rrënjësisht përmirëson shërbejnë shpejtësi.

Është e lehtë për të instaluar dhe të lehtë për t'u përdorur. Shumë licencimit përballueshme lejon ky software që do të përdoret në çdo mjedis nga restorantet e vogla familjare në pronësi të zinxhirët të mëdha.

Shënim: Serial dhe matricës kuzhine printera, shtyllat (linjë dhe tregon grafike) dhe mbathje të holla janë të mbështetura plotësisht!

Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 7.24 MB)
Shiko listën e karakteristika të mëdha
Mëso ARPOS me shikimin 5-minuta flash interaktive film
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Restorant Pika e Shitjes

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Armenian , Azerbajxhanisht , Basque , Belarusian , Bengali , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (Tradicionale) , Kroate , Çeke , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galician , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greke , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Javanese , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumune , Russian , Serbe , Sllovak , Slloven , Somali , Spanish , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainian , Urdu , Vietnamese , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

See also:
Awards
Rreth nesh
Buy it
Downloads

What people are saying:
"For years we used one MS DOS restaurant POS system until we finally found a good Windows-based replacement: Abacre Restaurant Point of Sale. I compared it with many other programs and I stopped on ARPOS, because it's well-done and well-priced. So we bought touch screen monitors, new computers and ARPOS. The change from the old MS DOS system into new Windows-based system was dramatic: in ARPOS we use images for menu items for faster navigation, reports are amazing and the program itself is quite configurable and handy. Since that time I am a definitive fan of ARPOS and I recommend it to my business friends."

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Read more

Major clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Read more