Abacre Limited Ние ќе се ослободи вашиот мозок со тоа што нашите паметни софтвер

Слободен билтен

Subsribe на RSS фидови Abacre Limited News (RSS Feeds)


Филијалата со нас и да добијат 5% од продаване со правење на едноставни линк на нашиот сајт!

 

Abacre Ресторан точка на продажба (ПОС)
Abacre Restaurant Point of Sale

Постигне целосна контрола со овој следната генерација ресторан за управување софтвер.
Преземете целосно опремен 30-дневниот тест верзија ( 7,24 МБ)
Преглед на листа на главни карактеристики
Научат ARPOS од страна на гледање 5 минути интерактивна флеш филм
Лајт наспроти Стандардна наспроти Професионални дозволи функција матрица
Топ 10 причини да се купи Abacre Ресторан точка на продажба

Работи совршено на Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Restaurant Point of Sale

Доделена од страна на највисок можен рејтинг: The Award of Excellence!

Прикажи ги сите награди.

Abacre Ресторан точка на продажба е нова генерација на софтвер за Windows ресторан за управување. Тоа е целосно решение, почнувајќи со земање нарачки од патрони, и завршувајќи со платежна и даночни извештаи. Корисничкиот интерфејс е внимателно оптимизирани за брз влез на ред покровител и превенција од заеднички грешки. Тоа е дизајниран за користење на повеќе компјутери, и содржи сигурен и безбеден нивоа овластување.

На распоред на гости сметка може да се прилагоди, а на програмата може да се постави за било која валута, даноци, и gratuities. Исплати може да биде прифатена од страна на пари, кредитни картички или чекови.

За менаџерите, постои богат сет на извештаи дека покажува комплетна слика на ресторан операции и животниот циклус: Потрошувачка на мени, фреквенција резервација, неколку часа на високо ресторан оптоварување, најпрометните маси, најактивните вработени, начини на плаќање, како и автоматско пресметување на данокот.

Со стандардизирање на целата ресторан за управување со процесот, софтверот радикално ја подобрува служат брзина.

Тоа е лесен за инсталација и лесен за употреба. Многу прифатлива за лиценцирање овозможува овој софтвер да се користи во било која средина од мали семејни ресторани за големите синџири.

Забелешка: Сериски и кујна матрични печатари, столбови (линија и графички прикази) и Кеш Фиоките се целосно поддржани!

Преземете целосно опремен 30-дневниот тест верзија ( 7,24 МБ)
Преглед на листа на главни карактеристики
Научат ARPOS од страна на гледање 5 минути интерактивна флеш филм
Лајт наспроти Стандардна наспроти Професионални дозволи функција матрица
Топ 10 причини да се купи Abacre Ресторан точка на продажба

Јазици
Англиски јазик , Африканс , Албански , Арапски , Ерменскиот , Азербејџански , Баскиската , Белоруски , Бенгалски , Босанскиот , Бугарските , Каталонски , Cebuano , Кинески (поедноставен) , Кинески (традиционален) , Хрватска , Чешка , Дански , Холанѓаните , Есперанто , Естонија , Филипински , Финскиот , Француски , Галициски , Грузија , Германски , Грција , Гуџарати , Хаити креолски , Хауса , Хебрејски , Хинди , Хмонг , Унгарската , Исланд , Игбо , Индонезиски , Ирскиот , Италија , Јапонски , Јавански , Каннада , Црвените , Кореја , Лао , Латвија , Литванскиот , Македонски , Малајски , Малтешкиот , Маорски , Марати , Монголски , Непалски , Норвешка , Персискиот , Полскиот , Португалски , Пенџабски , Романски , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanish , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainian , Urdu , Vietnamese , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

See also:
Awards
About us
Buy it
Downloads

What people are saying:
"For years we used one MS DOS restaurant POS system until we finally found a good Windows-based replacement: Abacre Restaurant Point of Sale. I compared it with many other programs and I stopped on ARPOS, because it's well-done and well-priced. So we bought touch screen monitors, new computers and ARPOS. The change from the old MS DOS system into new Windows-based system was dramatic: in ARPOS we use images for menu items for faster navigation, reports are amazing and the program itself is quite configurable and handy. Since that time I am a definitive fan of ARPOS and I recommend it to my business friends."

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Read more

Major clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Read more