Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Restaurant Point saka Sale (POS)
Abacre Restaurant Point of Sale

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré Restaurant Manajemen piranti lunak.
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 7,24 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Sinau ARPOS dening ndeleng 5 menit interaktif lampu kilat film
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Restaurant Point saka Sale

Tumindak becik ing Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Restaurant Point of Sale

Dianugerahi dening paling bisa HFS: The Award of Excellence!

Ndeleng kabeh Anugrah.

Abacre Restaurant Point saka Sale punika generasi anyar Restaurant Manajemen piranti lunak kanggo Windows. Iku solusi lengkap, diwiwiti karo njupuk pesenan saka nglindungi, lan pungkasan karo tagihan lan tax lapuran. Antarmuka panganggo wis kasebut kanthi teliti optimized kanggo dhuwur input kacepetan sokongan kang tumata lan Nyegah saka umum kesalahane. Iku dirancang kanggo nggunakake ing macem-macem komputer, lan ngandhut dipercaya lan aman tingkat wewenang.

Ing noto saka Bill tamu bisa selaras, lan program bisa nyiyapake kanggo maksud apa duit, pajak, lan gratuities. Pembayaran bisa ditampa dening awis, kredit SIM, utawa kir.

Kanggo managers, ana pesawat sugih saka lapuran sing nuduhake gambar sakabehane operasi Restaurant lan siklus kauripan: konsumsi menu, leladen frekuensi, jam saka dhuwur Restaurant mbukak, sibuk tabel, paling aktif karyawan, cara pembayaran, lan tax petungan otomatis.

Miturut standardizing kabeh proses Restaurant Manajemen, piranti lunak radikal malih nambah porsi kacepetan.

Iku gampang kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake. Banget terjangkau lisènsi ngidini piranti lunak kanggo digunakake ing sembarang lingkungan saka kulawarga cilik-diduweni restoran kanggo gedhe rentengan.

Wigati: Serial lan pawon matrik Printers, cagak (baris lan Graphic layar) lan awis nggambar sing kebak didhukung!

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 7,24 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Sinau ARPOS dening ndeleng 5 menit interaktif lampu kilat film
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Restaurant Point saka Sale

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanish , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainian , Urdu , Vietnamese , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

See also:
Awards
About us
Buy it
Downloads

What people are saying:
"For years we used one MS DOS restaurant POS system until we finally found a good Windows-based replacement: Abacre Restaurant Point of Sale. I compared it with many other programs and I stopped on ARPOS, because it's well-done and well-priced. So we bought touch screen monitors, new computers and ARPOS. The change from the old MS DOS system into new Windows-based system was dramatic: in ARPOS we use images for menu items for faster navigation, reports are amazing and the program itself is quite configurable and handy. Since that time I am a definitive fan of ARPOS and I recommend it to my business friends."

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Read more

Major clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Read more