Abacre Limited Ne do të lirë trurin tuaj duke e bërë software tonë zgjuar

Pa pagesë newsletter

Subsribe për RSS feeds Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate me ne dhe për të marrë 5% nga rishitur duke bërë një lidhje të thjeshtë në faqen tonë!

 

Abacre Menaxhimi i inventarit dhe Kontrollit - Karakteristikat kryesore
Abacre Inventory Management and Control

Të arritur kontrollin e plotë me këtë brez të ardhshëm inventarit menaxhimit dhe kontrollit software!
Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 6.15 MB)
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Menaxhimi i inventarit dhe Kontrollit

Software të vërtetë ndërkombëtare:

 • Ai mbështet cilësimet e ndryshme tatimore dhe formatet e monedhës. Ajo mund të auto mbushur cilësimet ngarkesat për vendet e përbashkëta dhe thekson / provincat.
 • Është e mundur të lehtë të përkthehet software në gjuhë të tjera me përkthim të thjeshtë të file teksti në gjuhën .

Punon me të gjitha printera, mbathje të holla dhe shufrat (tregon linjës) duke përdorur 3 metoda alternative:

 • Shoferët OPOS (shoferët OPOS mbështeten nga të gjithë prodhuesit e madhe hardware: IBM, Epson, Samsung dhe Star Micronics dhe të tjerët).
 • Shoferët e Windows.
 • Dërgimi komandat direkt nëpërmjet porteve COM

Enhanced sigurisë dhe anti-mashtrimit mbrojtje:

 • Fotografi të bazës së të dhënave janë të koduar me password.
 • Fotografi konfigurimit janë të koduara.
 • Punë të ndryshme: admin, turp, inventari Clerk blerjen menaxher me privilegje të ndryshme të qasjes.
 • Opsione të ndryshme shikimit, për shembull, Butoni tregojnë Hiq Item; vetëm Administratorët mund të hiqni pika.

Enhanced User Interface:

 • Mundësia për të zgjedhur tema të ndryshme ngjyra, buttons gradient dhe panelet.
 • Full-featured tastierë virtuale për të punuar me prekin ekranet.
 • 4 lloje të ndryshme të pikëpamjeve për elementët e menusë dhe kategori: buttons, icons, lista dhe detajet.
 • Përshtatje e fonts dhe ngjyra.

Fundi i Ditës dhe Z-Out:

 • Shkruani Filloni Cash (me numërimin dialog media).
 • Pajtuar operacion Cash sirtar. Është e mundur për të numëruar jo vetëm para, por edhe kontrolle dhe media të tjera. Është gjithashtu e mundur për të pajtuar sirtar të holla disa herë gjatë ndërrimit.
 • Fundi i procesit të Ditës me mundësi të dhënave backup dhe të eksportit të dhënave ditore të palës së tretë inventarit software.
 • Z-Out Cash sirtar dhe raportet me pakicë Z-Out Mbylle.

Ndërrimet:

 • Punëtorëve të Clock Në dhe Clock Out.
 • Opsione të ndryshme, për shembull, automatikisht orën në / orë jashtë në hyrje / logoff.
 • Quick login duke përdorur punonjës shpullë Card apo punonjës Barkodi Card.
 • Punëtorët Raporti kohë.

Inventari:

 • Mesatarja e Ponderuar, LIFO dhe FIFO metoda llogaritëse inventarit.
 • Artikuj përbëra me subitems.
 • Rregullimi fizike inventar

Blerja:

 • Urdhrat e blerjes.
 • Merre kupona.
 • Kthehu kupona.

Mund të punojnë në rrjet:

 • Është e mundur të përcaktohet struktura të ndryshme të rrjetit, për shembull, dy kompjutera për urdhërat që hyjnë, një kompjuter për turp dhe një kompjuter për menaxherin.
 • Pajtuar komandën sirtar të holla do të mbyllet individualisht çdo sirtar të holla dhe në fund të procesit të Ditës do të mbyllë të gjitha workstations barazuara.

Veprimet në urdhërat:

 • Print Bill (customization avancuar faturën, për shembull, kategori show, numrin e kopjeve të shtypura të faturës).
 • Merrni Pagesa (mbështet hyrjen metoda të ndryshme të pagesës në të njëjtën kohë për një qëllim).
 • Real-time kartë krediti përpunimit .
 • Mënyrë Split.
 • Fshij rendit.
 • Kthejë rendin (kjo është e mundur me komandën pika Rimbursimi).
 • Zbritje (me mundësi për të zgjedhur një zbritje nga lista të paracaktuara e zbritje).
 • Cakto Klienti (bazë të dhënash të klientëve në ruajtur edhe me mundësitë për të kërkuar për klientin, shih urdhrat e kaluara klientit).
 • Cakto dorëzimit Adresa.
 • Cakto modifiers pika.

Opsionet shtesë rendit:

 • Filter urdhërat sipas statusit (të hapura, të mbyllura, pajtuar, dhe z-mbyllur).
 • Filter urdhërat nga data.
 • Kërko për urdhërat nga klienti, turp, workstation etj

Veprimet në artikuj:

 • Shto objekt duke përdorur metoda të ndryshme: nga Kodi zërit ose barcode, duke përzgjedhje nga lista e artikujve, nga skanimi automatik duke përdorur lexues barcode (skaner).
 • Çmimi Ndryshimi.
 • Rimbursim.
 • Hiq.

Mundësitë e zgjedhjes për artikuj:

 • Supports artikuj serialized (artikuj me numra serik) .
 • Mbështet artikuj me datat e skadimit .
 • Mbështet artikuj tatueshme dhe jo të tatueshme. Mundësia për të zgjedhur e taksave individuale për çdo send.
 • Mundësia për të të treguar Pyetni Për dialogun Çmimi për sendet e dëshiruara.
 • Zëri foto / ikonë.
 • Menaxhimi i artikujve flamur.

Email Sender për të dërguar postë elektronike për klientët, shitësit ose të Punëtorëve.

Set të plotë të raporteve:

Shitjet

 • Shitjet nga dita e
 • Shitjet nga javë
 • Shitjet nga muaji
 • Shitjet nga tremujori
 • Shitjet sipas viteve
 • Shitjet me orë
 • Shitjet nga dita e javës
 • Shitjet sipas kategorive
 • Shitjet nga menu item
 • Shitjet nga arkëtari
 • Shitjet nga klienti
 • Shitjet nga metoda e pagesës

Tatimet

 • Mbledhur taksa e shitjes

Z-Out

 • Z-Out Cash sirtar
 • Z-Out Close Shitje me pakicë

Të tjera

 • Journal
 • Zbritje
 • Orë e punëtorëve

Inventari

 • Inventari në dorë nga Items
 • Inventari në dorë nga Inventari Kategoritë
 • Inventari në dorë në pikën Kategoritë

Marzhi i fitimit

 • Marzhi i fitimit nga Items
 • Marzhi i fitimit nga Item Kategoritë

Download 30-ditor version të plotë me tipare gjyq ( 6.15 MB)
Lite vs Standard vs licencave profesionale funksion të matricës
Top 10 Arsyet për të blerë Abacre Menaxhimi i inventarit dhe Kontrollit

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Armenian , Azerbajxhanisht , Basque , Belarusian , Bengali , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (Tradicionale) , Kroate , Çeke , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galician , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greke , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Javanese , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumune , Russian , Serbe , Sllovak , Slloven , Somali , Spanjisht , Suahilisht , Suedisht , Tamil , Telugu , Thai , Turqisht , Ukrainian , Urdu , Vietnamisht , Welsh , Jidisht , Yoruba , Zulu

Shih gjithashtu:
Awards
Rreth nesh
Buy it
Shkarkime

Çfarë njerëz janë duke thënë:
"Për vite kemi përdorur një MS DOS sistemin restorant POS deri ne fund gjeti një zëvendësim të mirë Windows-i bazuar: Abacre Pika Restorant e Shitjes. I krahasuar atë me shumë programe të tjera dhe unë u ndal në ARPOS, për shkak se është bërë mirë dhe të mirë me çmim. Pra, kemi blerë ekranet me prekje, kompjutera të reja dhe ARPOS. Ndryshimi nga sistemi i vjetër MS DOS-it në sistemin e ri të Windows-bazuar ishte dramatike: në ARPOS ne përdorim imazhe për menu items për navigacion shpejtë, raportet janë të mahnitshme dhe vetë programi është mjaft configurable dhe të dobishëm. Që nga ajo kohë unë jam një tifoz përfundimtar të ARPOS dhe unë rekomandoj atë për miqtë e mi të biznesit. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lexo më shumë

Klientët e mëdha:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Lexo më shumë