Abacre Limited Vom elibera creierul tau de a face software-ul nostru inteligent

Free Newsletter

Casele de feed-uri RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Afiliere cu noi și să obțină 5% din revanzarea de a face un simplu link către site-ul nostru!

 

Abacre Managementul Stocurilor și control
Abacre Inventory Management and Control

Realiza un control deplin cu această nouă generație de gestionare a inventarului și de control!
Descarca versiunea full-featured proces de 30 de zile ( 6.15 MB)
Vezi lista de caracteristici majore
Lite vs Standard vs licențe profesionale sunt dotate cu matrice
Top 10 motive pentru a cumpara Abacre Managementul Stocurilor și control

Funcționează perfect pe Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Inventory Management and Control

Abacre Managementul Stocurilor și Control este o nouă generație de software de inventar pentru Windows. Acesta acoperă toate operațiunile de la preluarea comenzilor, facturare, cumpărare, și inventar pentru managementul forței de muncă. Interfața cu utilizatorul este atent optimizat pentru intrare de mare viteză de ordin clientului și prevenirea greseli comune. Este proiectat pentru utilizarea pe mai multe computere, și conține niveluri de autorizare fiabile și sigure.

Aceasta susține de inventar cele mai frecvente metode de calcul: LIFO, FIFO și mediu. Elemente de vânzări poate include diferite obiecte de inventar în calitate de componente.

Acesta funcționează cu toate componentele hardware utilizate în mod obișnuit: ecrane tactile, imprimante POS, display-uri de linie (poli), sertare de bani si cititoare de coduri de bare (scanere de coduri de bare). Machetele de proiectul de lege client pot fi personalizate, iar programul poate fi configurat pentru orice valute, taxe, și formate de număr. Plățile pot fi acceptate de bani, cărți de credit, cecuri sau.

Pentru manageri, există un set bogat de rapoarte care arată o imagine completă a operațiunilor de inventariere și de vânzări: pe inventar parte, marjele de profit, vânzările de anumită perioadă de timp, ore de incarcare mare, Z-Out, angajații cei mai activi, modalitatile de plata, și calcule fiscale automate.

Prin standardizarea întregul proces de management al inventarului și de control, software-ul face o mai bună utilizare a timpului și energiei angajații dumneavoastră "Îmbunătățirea radical pe cifra de afaceri și marjele de profit dumneavoastră.

Este ușor de instalat și ușor de utilizat. Foarte licențiere accesibil permite acest software pentru a fi folosit în orice mediu de la mici cu un singur calculator magazine în marile lanțuri de retail, cu mai multe benzi case de marcat.

Descarca versiunea full-featured proces de 30 de zile ( 6.15 MB)
Vezi lista de caracteristici majore
Lite vs Standard vs licențe profesionale sunt dotate cu matrice
Top 10 motive pentru a cumpara Abacre Managementul Stocurilor și control

Limbi
Engleză , Afrikaans , Albaneză , Arabă , Armean , Azerbaidjan , Bască , Din Belarus , Bengali , Bosniacă , Bulgară , Catalană , Cebuano , Chineză (simplificată) , Chineză (tradițională) , Croată , Cehia , Daneză , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipineză , Finlandeză , Franceză , Galiciană , Georgian , Germană , Greacă , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Ebraică , Hindi , Hmong , Maghiară , Islandez , Igbo , Indoneziană , Irlandez , Italiană , Japoneză , Javaneză , Kannada , Khmer , Coreeană , Lao , Letonă , Lituaniană , Macedonean , Malaezian , Malteză , Maori , Marathi , Mongolă , Nepaleză , Norwegian , Persană , Polonez , Portugheză , Punjabi , Română , Rusă , Sârbă , Slovacă , Slovenă , Somaliei , Spaniolă , Swahili , Suedeză , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ucraineană , Urdu , Vietnameză , Welsh , Idiș , Yoruba , Zulu

Vezi de asemenea:
Premii
Despre noi
Cumpara-l
Descărcări

Ce spun oamenii:
"De ani de zile am folosit un sistem restaurant POS MS DOS, până când am găsit în sfârșit un înlocuitor bun Windows: Abacre Restaurant Point of Sale. L-am comparat cu multe alte programe și m-am oprit pe artpos, pentru că este bine făcut și bine-preț. Așa că am cumpărat monitoare touch screen, calculatoare noi si artpos. Trecerea de la vechiul sistem MS DOS în sistem nou bazat pe Windows a fost dramatică: în artpos vom folosi imagini pentru elementele de meniu pentru navigare mai rapidă, rapoartele sunt uimitoare și programul în sine este destul de configurabil și la îndemână. Din acel moment eu sunt un fan definitiv de artpos și l-am recomanda prietenilor mei de afaceri. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, Statele Unite ale Americii Citește mai mult

Clienți importanți:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Citește mai mult