Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Persediaan Manajemen lan Control
Abacre Inventory Management and Control

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré persediaan Manajemen lan kontrol!
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Persediaan Manajemen lan Control

Tumindak becik ing Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Inventory Management and Control

Abacre Persediaan Manajemen lan Control generasi anyar persediaan piranti lunak kanggo Windows. Isine kabeh operasi saka njupuk pesenan, tagihan, purchasing, lan persediaan kanggo pegawe manajemen. Antarmuka panganggo wis kasebut kanthi teliti optimized kanggo dhuwur input kacepetan supaya klien lan Nyegah saka umum kesalahane. Iku dirancang kanggo nggunakake ing macem-macem komputer, lan ngandhut dipercaya lan aman tingkat wewenang.

Nanging ndhukung paling umum persediaan cara pitungan: LIFO, FIFO lan Rata-rata. Sales item bisa uga kalebu beda item persediaan minangka komponen.

Kerjane karo kabeh hardware umume digunakake: layar tutul, POS Printers, baris tampilan (cagak), awis nggambar lan nonton barcode (scanner kode bar). Ing noto saka Bill klien bisa selaras, lan program bisa nyiyapake kanggo maksud apa duit, pajak, lan format nomer. Pembayaran bisa ditampa dening awis, kredit SIM, utawa kir.

Kanggo managers, ana pesawat sugih saka lapuran sing nuduhake gambar lengkap persediaan lan dodolan operasi: ing tangan persediaan, MediaWiki bathi, dodolan dening diwenehi wektu, jam saka dhuwur mbukak, Z-Metu, karyawan, cara pembayaran paling aktif, lan tax petungan otomatis.

Miturut standardizing kabeh Manajemen persediaan lan kontrol proses, piranti lunak ndadekake luwih apik nggunakake Panjenengan karyawan 'wektu lan energi radikal malih Ngapikake Panjenengan penggantos lan MediaWiki bathi.

Iku gampang kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake. Banget terjangkau lisènsi ngidini piranti lunak kanggo digunakake ing sembarang lingkungan saka cilik siji-komputer toko kopi kanggo gedhe Singsing karo macem-macem checkout dalan.

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Persediaan Manajemen lan Control

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanyol , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukrainia , Urdu , Vietnam , Welsh , Panjabi , Lokal , Zulu

Deleng uga:
Anugrah
Bab kita
Tuku
Downloads

Apa wong-wong ngomong:
"Kanggo taun kita digunakake siji MS DOS Restaurant POS sistem nganti kita pungkasanipun nemu apik Windows basis panggantos: Abacre Restaurant Point saka Sale. Aku dibandhingake karo akeh liyane program lan Aku mandegake ing artpos, amarga iku uga-rampung lan uga-diregani. Supaya kita tuku tutul layar alat, komputer anyar lan artpos. Owah-owahan saka lawas sistem MS DOS menyang anyar Windows basis sistem iki serem: ing artpos kita nggunakake gambar menu item kanggo luwih cepet pandhu arah, lapuran sing apik tenan lan program dhewe iku cukup configurable lan Handy. Awit wektu aku penggemar mesthi saka artpos lan aku nyaranake kanggo sandi bisnis kanca-kanca. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Klien utama:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
Situs jaringan ZD

Waca liyane