Abacre Limited Me vapauttaa aivoihin tekemällä älykäs ohjelmisto

Vapaa uutiskirje

Subsribe RSS-syötteet Abacre Limited News (RSS Feeds)


Tee yhteistyötä kanssamme ja saat 5% myymästä tekemällä yksinkertainen linkki sivustollemme!

 

Abacre Varaston hallinta ja valvonta
Abacre Inventory Management and Control

Saavuttaa täydet tämän seuraavan sukupolven varaston hallinta ja ohjaus!
Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 06:15 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Varaston hallinta ja valvonta

Toimii täydellisesti Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Inventory Management and Control

Abacre Varaston hallinta ja ohjaus on uuden sukupolven inventaario Windowsille. Se kattaa kaikki toiminnot ottamasta tilauksia, laskutus, osto-, varasto-ja työnjohto on. Käyttöliittymä on täysin optimoitu hoidon nopeaan syöttää asiakkaan tilauksen ja ehkäisy yleisiä virheitä. Se on suunniteltu käyttäen useita tietokoneita, ja sisältää luotettavan ja turvallisen valtuutus tasoilla.

Se tukee yleisimpiä inventaario laskentamenetelmät: LIFO, FIFO ja keski. Myynti eriin saattaa kuulua eri varastonimikkeiden komponentteina.

Se toimii kaikkien comm vain käytetty laitteisto: kosketusnäytöt, POS tulostimet, rivi näytöt (pylväät), kassalaatikot ja viivakoodin lukijat (viivakoodilukijat). Pohjapiirrokset asiakkaan lasku voidaan mukauttaa, ja ohjelma voidaan asettaa mihin tahansa valuutat, verot, ja numero formaatteja. Maksut voidaan hyväksyä käteisellä, luottokorteilla tai tarkastuksia.

Johtajien on runsaasti erilaisia ​​raportteja, jotka osoittavat kokonaiskuvan varaston ja myynnin alalla: käsillä varaston, voittomarginaalit, myynti tiettynä aikana, tunnin kuormitukseen Z-Out, aktiivisimmat työntekijät, maksutapoja, ja automaattinen verolaskelmat.

Yhtenäistämällä laulaa koko varaston hallinta ja valvonta prosessi, ohjelmisto käyttää paremmin teidän työntekijöiden aikaa ja energiaa radikaalisti paremmaksi liikevaihtoa ja voittomarginaalit.

Se on helppo asentaa ja helppo käyttää. Erittäin edullinen lisensointi Antaa ohjelmistoa voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä pienistä yhden tietokoneen vähittäiskauppoihin suurille vähittäiskaupan ketjuille useita kassalle kaistaa.

Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 06:15 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Varaston hallinta ja valvonta

Kielet
Englanti , Afrikaans , Albanian , Arabia , Armenian , Azerbaidžanin , Baskimaan , Valko-Venäjän , Bengali , Bosnian , Bulgarian , Catalan , Cebuano , Kiina (yksinkertaistettu) , Kiina (perinteinen) , Kroatian , Tšekki , Danish , Englanti , Esperanto , Viron , Filippiiniläiset , Suomi , Ranskan , Galician , Georgian , Saksan , Kreikkalainen , Gujarati , Haitin kreoli , Hausa , Heprea , Hindi , Hmong , Hungarian , Islannin , Igbon , Indonesialainen , Irish , Italian , Japani , Jaava , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Liettuan , Macedonian , Malaiji , Maltan , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norja , Persian , Polish , Portugalin , Punjabi , Romanian , Venäjän , Serbian , Slovakian , Slovenian , Somali , Espanjalainen , Swahili , Ruotsin , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainan , Urdu , Vietnam , Welsh , Jiddiš , Joruba , Zulu

Katso myös:
Palkintoa
Meistä
Osta se
Lataukset

Mitä ihmiset sanovat:
"Vuosien ajan käytimme yksi MS DOS ravintola kassajärjestelmän kunnes vihdoin löytyi hyvä Windows-pohjainen vaihtoehto: Abacre Ravintola Point of Sale. Olen verrannut sitä monia muita ohjelmia ja minä pysähtyi artpos, koska se on hyvin tehty ja hyvin hinnoiteltuja. Joten ostimme kosketusnäytöt, uudet tietokoneet ja artpos. Muutos vanhasta MS DOS-järjestelmän uusiin Windows-pohjainen järjestelmä oli dramaattinen: in artpos käytämme kuvia valikon kohteille nopeamman valikkoon, kertomukset ovat uskomattomia ja ohjelma itsessään on varsin muokattavissa ja kätevä. Siitä lähtien olen lopullisen fani tai artpos ja suosittelen sitä minun asiani ystäviä. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lue lisää

Suurasiakkaille:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Lue lisää