Abacre Limited Anem a alliberar el seu cervell en fer el nostre software intel · ligent

Gratis butlletí de notícies

Subscriure als canals RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Afilia't amb nosaltres i obtingui un 5% de la revenda en fer un simple enllaç al nostre lloc!

 

Abacre Gestió i Control d'Inventari
Abacre Inventory Management and Control

Aconseguir un control total amb aquesta gestió d'inventari de pròxima generació i el control!
Descarrega la versió completa eina de prova de 30 dies ( 6.15 MB)
Veure la llista de les principals característiques
Lite vs estàndard vs llicències professionals compten amb matriu
10 raons per comprar Abacre Gestió i Control d'Inventari

Funciona perfectament en Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7.8.

Abacre Inventory Management and Control

Abacre Gestió d'Inventari i Control és una nova generació de programari d'inventari per a Windows. Cobreix totes les operacions de presa de comandes, facturació, compres i gestió d'inventari a la mà d'obra. La interfície d'usuari és curosament optimitzat per a l'entrada d'alta velocitat de l'ordre d'un client i la prevenció d'errors comuns. Està dissenyat per a l'ús en diversos equips, i conté els nivells d'autorització segura i fiable.

És compatible amb els inventaris més comuns mètodes de càlcul: LIFO, FIFO i mitja. Articles de venda poden incloure diferents articles de l'inventari com a components.

Funciona amb tot el maquinari d'ús general: pantalles tàctils, impressores de punt de venda, línia de displays (pols), calaixos de diners i lectors de codis de barres (escàners de codis de barres). Els dissenys de la factura del client es poden personalitzar, i el programa es pot configurar per a qualsevol moneda, impostos, i els formats de nombre. Els pagaments poden ser acceptats per diners en efectiu, targetes de crèdit o xecs.

Per als gerents, hi ha un ampli conjunt d'informes que mostra una imatge completa de les operacions d'inventari i de vendes: l'inventari de la mà, els marges de benefici, vendes per període determinat, hores de màxima càrrega, Z-Out, els empleats, els mètodes de pagament més actius, i càlculs d'impostos automàtiques.

Mitjançant l'estandardització de tot el procés de gestió d'inventari i control, el programari fa un millor ús del temps i l'energia dels seus empleats millorar radicalment els seus marges de facturació i beneficis.

És fàcil d'instal lar i fàcil d'utilitzar. Concessió de llicències assequible Molt permet aquest programari per a ser utilitzat en qualsevol entorn de petites botigues al detall d'una sola computadora a les grans cadenes de distribució amb múltiples caixes registradores.

Descarrega la versió completa eina de prova de 30 dies ( 6.15 MB)
Veure la llista de les principals característiques
Lite vs estàndard vs llicències professionals compten amb matriu
10 raons per comprar Abacre Gestió i Control d'Inventari

Idiomes
Anglès , Afrikaans , Albanès , Àrab , Armeni , Azerbaidjan , Basc , Bielorús , Bengali , Bosnià , Búlgar , Català , Cebuano , Xinès (simplificat) , Xinès (tradicional) , Croat , Txeca , Danès , Holandès , Esperanto , Estònia , Filipí , Finès , Francès , Gallego , Georgian , Alemany , Grec , Gujarati , Creole haitià , Hausa , Hebreu , Hindi , Hmong , Hongarès , Islandès , Igbo , Indonèsia , Irish , Italià , Japonès , Javanesa , Kannada , Khmer , Corea , Lao , Letó , Lituà , Macedoni , Malai , Maltese , Maori , Marathi , Mongol , Nepali , Noruega , Pèrsic , Polonès , Portuguès , Punjabi , Romanès , Rússia , Serbi , Eslovaca , Eslovè , Somali , Espanyol , Swahili , Suec , Tamil , Telugu , Tailandesa , Turc , Ucraïnès , Urdú , Vietnamita , Galés , Yiddish , Ioruba , Zulu

Veure també:
Premis
Sobre nosaltres
Compri'l
Descàrregues

El que diu la gent:
"Durant anys hem utilitzat un sistema de restaurant POS MS DOS fins que finalment vam trobar un bon reemplaçament basat en Windows: Abacre Restaurant Point of Surt. He comparat amb molts altres programes i em vaig aturar a artpos, perquè està ben fet i bé de preu. Així que vam comprar monitors de pantalla tàctil, els nous ordinadors i artpos. El canvi del vell sistema de MS-DOS en un nou sistema basat en Windows va ser dramàtic: en artpos utilitzem imatges per als elements de menú per a una navegació més ràpida, els informes són increïbles i el programa en si és bastant configurable i manejable. Des de llavors sóc un fan definitiu de artpos i ho recomano als meus amics de negocis ".

Bob Emerton
GrandCanion
NY, EUA Llegir més

Principals clients:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Llegir més