Abacre Limited Bomo brez svoje možgane, tako da naše pametne programske opreme

Brezplačno newsletter

Subsribe na RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Partnerski z nami in dobili 5% od preprodaje, tako da enostavno povezavo na našo spletno stran!

 

Abacre Hotel Management System
Abacre Hotel Management System

Doseči popolno kontrolo s tem naslednje generacije programske opreme za upravljanje hotela!
Prenesete 30-dnevno preizkusno različico z vsemi funkcijami ( 6.30 MB)
Pogled na seznam glavnih značilnosti
Lite proti standarda v primerjavi poklicnih dovoljenj funkcijo matrico
Top 10 razlogov za nakup Abacre Hotel Management System

Deluje odlično na Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Hotel Management System je nova generacija programske opreme hotelu / upravljanje motel za Windows. To je popolna rešitev, ki se začne s pridržki in check in / check out, in konča z zaračunavanja in davčnih poročil. Uporabniški vmesnik je skrbno optimiziran za visoke vhodne hitrosti in preprečevanje pogostih napak. To je zasnovan za uporabo na več računalnikih, in vsebuje zanesljive in varne ravni dovoljenj.

Program lahko nastavite za vse valute, davke in odpravnine. Plačila se lahko sprejme z gotovino, kreditnimi karticami ali pregledov.

Za menedžerje, je bogat nabor poročil, ki prikazuje popolno sliko hotelskih operacij in življenjskih ciklov: prodaja po sobi, prodaja vrsto sobe, prodajnih naročil v restavracijah ali na drobno, plačilnih metod in avtomatskih davčne izračune.

S standardizacijo celoten proces upravljanja hotelov, software korenito izboljšuje kakovost ravnanje gosta in računovodstva.

To je enostaven za namestitev in enostavna za uporabo. Zelo dostopna licenciranja omogoča ta programska oprema, ki se uporabljajo v vsakem okolju, od majhnih hotelov v družinski lasti in hotela do velikih verig.

Pazi kratke video vodnike na Youtube:

Prenesete 30-dnevno preizkusno različico z vsemi funkcijami ( 6.30 MB)
Pogled na seznam glavnih značilnosti
Lite proti standarda v primerjavi poklicnih dovoljenj funkcijo matrico
Top 10 razlogov za nakup Abacre Hotel Management System

Jeziki
Angleščina , Afrikaans , Albanski , Arabic , Armenian , Azerbaijani , Basque , Beloruski , Bengali , Bosanski , Bulgarian , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Slovenski , Češka , Danish , Dutch , Esperanto , Estonski , Filipino , Finnish , French , Galicijski , Georgian , German , Greek , Gujarati , Haitian Creole , Havščina , Hebrew , Hindi , Hmong , Hungarian , Islandska , Igbo , Indonezijski , Irski , Italian , Japonski , Javanese , Kannada , Khmer , Korejski , Lao , Latvijski , Litvanski , Makedonski , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Poljski , Portugalski , Punjabi , Romunsko , Russian , Srbščina , Slovak , Slovenščina , Somalski , Španski , Svahili , Švedski , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrajinski , Urdu , Vietnamski , Welsh , Jidiš , Joruba , Zulu

Glej tudi:
Nagrade
O nas
Ga kupite
Prenosi

Kaj ljudje pravijo:
"Več let smo uporabili eno MS DOS restavracija POS sistem, dokler ne bomo končno našel dober temelji na Windows zamenjavo: Abacre Restavracija Point of Sale. Sem ga v primerjavi z mnogimi drugimi programi, zato sem se ustavil na artpos, zato, ker je dobro opravljeno in cenovno ugoden. Torej smo kupili touch screen monitorjev, nove računalnike in artpos. Sprememba iz starega sistema MS DOS v novem sistemu, ki temelji na operacijskem sistemu Windows je bil presenetljiv: v artpos uporabljamo slike za elemente menija za hitrejše navigacija, poročila so neverjetno in sam program je zelo nastavljiv in priročen. Od takrat sem dokončno oboževalec artpos in jo priporočam, da moji poslovni prijatelji. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Preberite več

Glavne stranke:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Preberite več