Abacre Limited Nie do te lír trurin tuaj vojvoda e Berie softvér tón zgjuar

Pa pages newsletter

Subsribe na informačné kanály RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Partnerský mňa nie DHE na te Marre 5% NGA rishitur vojvoda Berie NJE Lidhem TE thjeshtë NIE faqen tón!

 

Abacre Hotel Management System
Abacre Hotel Management System

Te arritur kontrollin e plot ma Kete gjeneratën e ardhshme te menaxhimit hotel softvér!
Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Shiko Počúvajte e karakteristika te Medha
Lite vs štandardu vs licencave profesionál funksion te matice
Top 10 Arsyet na te Blere Abacre Hotel Management System

Funguje perfektne NIE Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Hotel Management System është NJE brez i ri aj hotel / motel menaxhimit softvér na Windows. Kjo është NJE zgjidhje e ploty, vojvoda filluar mi rezerva DHE kontrolloni NIE / Shikon, DHE vojvoda përfunduar ma raportet e faturimit DHE te taksave. Ndërfaqja e përdoruesit është e optimizuar ma kujdes na te dhëna mňa shpejtësi TE lartë DHE parandalimin e gabimeve te zakonshme. Është projektuar na te përdorur NIE kompjuterët te shumta, DHE përmban Nivelo TE besueshme DHE TE Sigurta` te autorizimit.

Programi Mund te JETE ngritur na CDO monedhave, takše, DHE sprepitné. Pages Mund te pranohet mi para NIE Dore, KART e kreditit, apo kontrollet.

Na menaxherët, ka NJE grup TE pasur TE raporteve QE Trégon NJE tablo TE plot TE operacioneve TE Hotelito DHE TE cikleve te jetës: shitjes ma dhomë, shitjet sipas llojit te dhomës, urdhër shitjet NIE RESTORAN apo pakicë, metodave te pagesës, DHE llogaritje automatika te taksave.

Me standardizimin te gjithë procesin e menaxhimit te hotel, softvér rrënjësisht përmirëson cilësinë e trajtimit te ftuar DHE te kontabilitetit.

Është e LEHTO na te instaluar DHE TE LEHTO za T'u përdorur. Shuma licencimit përballueshme Lejon ky softvér QE do te përdoret NIE Cdo mjedis NGA hotele TE Vogl familjare NIE prednesie DHE hotel NIE zinxhirët te Medha.

Shikojnë mesi te shkurtra videa NIE YouTube:

Stiahnite si 30-ditor verzii te ploty me Tipar gjyq ( 6.30 MB)
Shiko Počúvajte e karakteristika te Medha
Lite vs štandardu vs licencave profesionál funksion te matice
Top 10 Arsyet na te Blere Abacre Hotel Management System

Gjuhë
Shqip , Afrikaans , Shqiptar , Arabisht , Arménsky , Azerbajxhanisht , Basque , Bieloruské , Bengálsky , Boshnjak , Bullgare , Katalonje , Cebuano , Kinezisht (E thjeshtuar) , Kinezisht (TRADICIONAL) , Kroa , Čaká , Danish , Holandisht , Esperanto , Estonian , Tagalogisht , Finlandisht , Frëngjisht , Galícijčina , Gjeorgjisë , Gjermanisht , Greko , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Hebraisht , Hindčina , Hmong , Hungarian , Islandisht , Igbo , Indonesian , Irlandez , Italisht , Japanese , Jávsky , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Letonisht , Lituanisht , Maqedonisë , Malajský , Maltese , Maori , Marathi , Mongolský , Nepali , Norvegjeze , Persian , Polonisht , Portugalisht , Punjabi , Rumuni , Ruská , Serba , Sllovak , Slloven , Somali , Spanjisht , Suahilisht , Suedisht , Tamil , Telugu , Thai , Turqisht , Ukrainian , Urdu , Vietnamisht , Welsh , Jidisht , Yoruba , Zulu

Shih gjithashtu:
Ocenenie
Rreth Nesh
Kúpiť
Shkarkime

Çfarë njerëz Jane vojvoda Then:
"Per Vite Kemi përdorur NJE MS DOS sistemin restorant POS Deri nie fondu gjeti NJE zëvendësim te mire Windows i bazuar: Abacre Pika Restorant e Shitjes. Aj krahasuar zjedol mi Shuma PROGRAM TE tjera DHE UNE u Ndala NIE artpos, na shkak sebe është Berie Mire DHE te mire, aby som çmim. Pra, Kemi Blere Ekran dotykové vëzhgues, kompjutera te Reja DHE artpos. Ndryshimi nga sistemi aj vjetër MS DOS-it NIE sistemin e ri te Windows bazuar ishte dramatika: Nie artpos nie përdorim imazhe na položky menu na navigacion shpejtë, raportet Jane te mahnitshme DHE VETE programi është MJAFT konfigurovateľný DHE te dobishëm. QE nga Ajo KöHÉM une jam NJE tifoz përfundimtar TE artpos DHE UNE rekomandoj zjedol za miqtë e mi te biznesit. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lexo ma Shuma

Klientët e Medha:
NASA,
Philips,
Siemens
Yahoo! Inc,
ZDNet

Lexo ma Shuma