Abacre Limited Vom elibera creierul tau de a face software-ul nostru inteligent

Free Newsletter

Casele de feed-uri RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Afiliere cu noi și să obțină 5% din revanzarea de a face un simplu link către site-ul nostru!

 

Abacre Hotel Management System
Abacre Hotel Management System

Realiza un control deplin cu această generație următoare software de management hotelier!
Descarca versiunea full-featured proces de 30 de zile ( 6,30 MB)
Vezi lista de caracteristici majore
Lite vs Standard vs licențe profesionale sunt dotate cu matrice
Top 10 motive pentru a cumpara Abacre Hotel Management System

Funcționează perfect pe Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Hotel Management System este o nouă generație de software de hotel / motel de management pentru Windows. Este o soluție completă, începând cu rezerve și check-in / check out, și se încheie cu rapoarte de facturare și fiscale. Interfața cu utilizatorul este atent optimizat pentru intrare de mare viteză și prevenirea greseli comune. Este proiectat pentru utilizarea pe mai multe computere, și conține niveluri de autorizare fiabile și sigure.

Programul poate fi configurat pentru orice valute, taxe și gratuități. Plățile pot fi acceptate de bani, cărți de credit, cecuri sau.

Pentru manageri, există un set bogat de rapoarte care arată o imagine completă a operațiunilor de hotel și cicluri de viață: vânzări de cameră, vânzările de tipul camerei, ordinele de vânzare în restaurante sau de vânzare cu amănuntul, metode de plată, și calcule fiscale automate.

Prin standardizarea întregul proces de management hotelier, software-ul îmbunătățește radical calitatea de manipulare de oaspeți și de contabilitate.

Este ușor de instalat și ușor de utilizat. Foarte licențiere accesibil permite acest software pentru a fi folosit în orice mediu de la mici hoteluri aflate în proprietatea familiei și hoteluri la mari lanțuri.

Uita-te la tutoriale video scurte pe Youtube:

Descarca versiunea full-featured proces de 30 de zile ( 6,30 MB)
Vezi lista de caracteristici majore
Lite vs Standard vs licențe profesionale sunt dotate cu matrice
Top 10 motive pentru a cumpara Abacre Hotel Management System

Limbi
Engleză , Afrikaans , Albaneză , Arabă , Armean , Azerbaidjan , Bască , Din Belarus , Bengali , Bosniacă , Bulgară , Catalană , Cebuano , Chineză (simplificată) , Chineză (tradițională) , Croată , Cehia , Daneză , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipineză , Finlandeză , Franceză , Galiciană , Georgian , Germană , Greacă , Gujarati , Creole Haitian , Hausa , Ebraică , Hindi , Hmong , Maghiară , Islandez , Igbo , Indoneziană , Irlandez , Italiană , Japoneză , Javaneză , Kannada , Khmer , Coreeană , Lao , Letonă , Lituaniană , Macedonean , Malaezian , Malteză , Maori , Marathi , Mongolă , Nepaleză , Norwegian , Persană , Polonez , Portugheză , Punjabi , Română , Rusă , Sârbă , Slovacă , Slovenă , Somaliei , Spaniolă , Swahili , Suedeză , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ucraineană , Urdu , Vietnameză , Welsh , Idiș , Yoruba , Zulu

Vezi de asemenea:
Premii
Despre noi
Cumpara-l
Descărcări

Ce spun oamenii:
"De ani de zile am folosit un sistem restaurant POS MS DOS, până când am găsit în sfârșit un înlocuitor bun Windows: Abacre Restaurant Point of Sale. L-am comparat cu multe alte programe și m-am oprit pe artpos, pentru că este bine făcut și bine-preț. Așa că am cumpărat monitoare touch screen, calculatoare noi si artpos. Trecerea de la vechiul sistem MS DOS în sistem nou bazat pe Windows a fost dramatică: în artpos vom folosi imagini pentru elementele de meniu pentru navigare mai rapidă, rapoartele sunt uimitoare și programul în sine este destul de configurabil și la îndemână. Din acel moment eu sunt un fan definitiv de artpos și l-am recomanda prietenilor mei de afaceri. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, Statele Unite ale Americii Citește mai mult

Clienți importanți:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Citește mai mult