Abacre Limited Kami akan membebaskan otak anda dengan membuat perisian pintar kami

Percuma surat berita

Subsribe suapan RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Bergabung dengan kami dan dapatkan 5% dari penjualan semula dengan membuat link yang mudah untuk laman web kami!

 

Abacre Sistem Pengurusan Hotel
Abacre Hotel Management System

Mencapai kawalan penuh dengan ini generasi akan datang perisian pengurusan hotel!
Muat turun 30 hari versi percubaan berciri penuh ( 6.30 MB)
Lihat Senarai ciri-ciri utama
Lite vs Standard vs lesen Profesional menampilkan matriks
Top 10 sebab-sebab untuk membeli Abacre Sistem Pengurusan Hotel

Berfungsi dengan sempurna pada Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Sistem Pengurusan Hotel adalah generasi baru perisian hotel / motel pengurusan untuk Windows. Ia adalah penyelesaian yang lengkap, bermula dengan tempahan dan daftar masuk / keluar, dan berakhir dengan bil dan cukai laporan. Antara muka pengguna adalah berhati-hati dioptimumkan untuk input kelajuan tinggi dan mencegah kesilapan yang sama. Ia direka untuk menggunakan pada berbilang komputer, dan mengandungi tahap kuasa boleh dipercayai dan selamat.

Program ini boleh ditetapkan untuk mana-mana mata wang, cukai dan gratuiti. Bayaran boleh diterima secara tunai, kad kredit atau cek.

Bagi pengurus, terdapat satu set kaya laporan yang menunjukkan gambaran lengkap mengenai operasi hotel dan kitaran hidup: jualan oleh bilik, jualan bagi setiap jenis bilik, perintah jualan di restoran atau runcit, kaedah pembayaran, dan pengiraan cukai secara automatik.

Dengan menyeragamkan proses pengurusan hotel keseluruhan, perisian radikal meningkatkan kualiti pengendalian tetamu dan perakaunan.

Ia mudah untuk memasang dan mudah untuk digunakan. Sangat pelesenan berpatutan membolehkan perisian ini untuk digunakan dalam persekitaran mana-mana dari milik keluarga hotel kecil dan hotel untuk rantaian yang besar.

Menonton tutorial video pendek di Youtube:

Muat turun 30 hari versi percubaan berciri penuh ( 6.30 MB)
Lihat Senarai ciri-ciri utama
Lite vs Standard vs lesen Profesional menampilkan matriks
Top 10 sebab-sebab untuk membeli Abacre Sistem Pengurusan Hotel

Bahasa-bahasa
Bahasa Inggeris , Afrikaans , Albania , Bahasa Arab , Armenia , Azerbaijan , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnia , Bulgaria , Catalan , Bahasa Cebuano , Cina (Ringkas) , Cina (Tradisional) , Croatia , Czech , Denmark , Belanda , Esperanto , Estonia , Filipina , Finland , Perancis , Bahasa Galicia , Georgia , Jerman , Yunani , Gujarati , Creole Haiti , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungary , Iceland , Igbo , Indonesia , Ireland , Itali , Jepun , Jawa , Kannada , Khmer , Korea , Lao , Latvia , Lithuania , Macedonia , Melayu , Malta , Maori , Marathi , Mongolia , Nepal , Norway , Parsi , Poland , Portugis , Punjabi , Romania , Rusia , Serbia , Slovak , Slovenia , Somalia , Sepanyol , Swahili , Sweden , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukraine , Urdu , Vietnam , Welsh , Yiddish , Yoruba , Zulu

Lihat juga:
Anugerah
Mengenai kami
Membelinya
Muat turun

Apa yang orang katakan:
"Selama bertahun-tahun kita menggunakan satu MS DOS sistem POS restoran sehingga kita akhirnya menemui pengganti yang baik berasaskan Windows: Abacre Restaurant Point of Sale. Saya berbanding dengan program-program lain dan saya berhenti pada artpos, kerana ia dilakukan dengan baik dan pada harga. Oleh itu, kita membeli monitor skrin sentuh, komputer baru dan artpos. Perubahan dari sistem MS DOS lama ke dalam sistem berasaskan Windows baru adalah dramatik: di artpos kita menggunakan imej untuk menu untuk navigasi lebih cepat, laporan adalah menakjubkan dan program itu sendiri adalah agak dikonfigurasikan dan berguna. Sejak itu saya peminat muktamad artpos dan saya cadangkan kepada kawan perniagaan saya. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, Amerika Syarikat Baca lebih lanjut

Pelanggan utama:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc,
ZDNet

Baca lebih lanjut