Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Hotel Sistem
Abacre Hotel Management System

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré hotel Manajemen lunak!
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,30 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Hotel Sistem

Tumindak becik ing Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Hotel Sistem punika generasi anyar hotel / motel Manajemen piranti lunak kanggo Windows. Iku solusi lengkap, diwiwiti karo leladen lan mriksa ing / mriksa metu, lan pungkasan karo tagihan lan tax lapuran. Antarmuka panganggo wis kasebut kanthi teliti optimized kanggo dhuwur kacepetan input lan Nyegah saka umum kesalahane. Iku dirancang kanggo nggunakake ing macem-macem komputer, lan ngandhut dipercaya lan aman tingkat wewenang.

Program bisa nyiyapake kanggo maksud apa duit, pajak, lan gratuities. Pembayaran bisa ditampa dening awis, kredit SIM, utawa kir.

Kanggo managers, ana pesawat sugih saka lapuran sing nuduhake gambar sakabehane operasi hotel lan urip siklus: dodolan dening kamar, dodolan dening Tipe kamar, sales pesenan ing restoran utawa toko, cara pembayaran, lan tax petungan otomatis.

Miturut standardizing kabeh proses hotel Manajemen, piranti lunak radikal malih mbenakake kualitas jawab tamu lan accounting.

Iku gampang kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake. Banget terjangkau lisènsi ngidini piranti lunak kanggo digunakake ing sembarang lingkungan saka kulawarga cilik-diduweni hotel hotel kanggo gedhe rentengan.

Nonton short video tutorial ing Youtube:

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,30 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Hotel Sistem

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanyol , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukrainia , Urdu , Vietnam , Welsh , Panjabi , Lokal , Zulu

Deleng uga:
Anugrah
Bab kita
Tuku
Downloads

Apa wong-wong ngomong:
"Kanggo taun kita digunakake siji MS DOS Restaurant POS sistem nganti kita pungkasanipun nemu apik Windows basis panggantos: Abacre Restaurant Point saka Sale. Aku dibandhingake karo akeh liyane program lan Aku mandegake ing artpos, amarga iku uga-rampung lan uga-diregani. Supaya kita tuku tutul layar alat, komputer anyar lan artpos. Owah-owahan saka lawas sistem MS DOS menyang anyar Windows basis sistem iki serem: ing artpos kita nggunakake gambar menu item kanggo luwih cepet pandhu arah, lapuran sing apik tenan lan program dhewe iku cukup configurable lan Handy. Awit wektu aku penggemar mesthi saka artpos lan aku nyaranake kanggo sandi bisnis kanca-kanca. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Klien utama:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
Situs jaringan ZD

Waca liyane