Abacre Limited Me vapauttaa aivoihin tekemällä älykäs ohjelmisto

Vapaa uutiskirje

Subsribe RSS-syötteet Abacre Limited News (RSS Feeds)


Tee yhteistyötä kanssamme ja saat 5% myymästä tekemällä yksinkertainen linkki sivustollemme!

 

Abacre Hotel Management System
Abacre Hotel Management System

Saavuttaa täydet tämän seuraavan sukupolven hotelli hallinnan ohjelmistoja!
Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 6.30 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Hotel Management System

Toimii täydellisesti Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Hotel Management System

Abacre Hotel Management System on uuden sukupolven hotelli / motelli hallinta ohjelmisto Windows. Se on täydellinen ratkaisu, alkaen varaumat ja check in / check out, ja päättyy laskutukseen ja veroilmoitusten. Käyttöliittymä on huolellisesti optimoitu nopeaan syöttö ja ehkäisy yleisiä virheitä. Se on suunniteltu käyttäen useita tietokoneita, ja sisältää luotettavan ja turvallisen valtuutus tasoilla.

Ohjelma voidaan asettaa mihin tahansa valuutat, verot ja juomarahat. Maksut voidaan hyväksyä käteisellä, luottokorteilla tai tarkastuksia.

Johtajien on runsaasti erilaisia ​​raportteja, jotka osoittavat kokonaiskuvan hotellin ja elinkaarta: myynti huone, myynti huonetyypin, myyntitilausten ravintoloissa tai vähittäiskaupan, maksutapoja ja automaattinen verolaskelmat.

Yhtenäistämällä koko hotellissa hoitoprosessissa, ohjelmisto radikaalisti parantaa laatua vieras käsittely ja kirjanpito.

Se on helppo asentaa ja helppo käyttää. Erittäin edullinen lisensointi mahdollistaa tämä ohjelmisto voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä pienistä perheomistuksessa oleva hotelli ja hotelli suuriin ketjuihin.

Katso lyhyt video tutorials Youtube:

Lataa monipuolinen 30-päivän kokeiluversio ( 6.30 MB)
Näytä lista tärkeimmistä ominaisuuksista
Lite vs. Standard vs. Professional lisenssejä on matriisi
Top 10 syytä ostaa Abacre Hotel Management System

Kielet
Englanti , Afrikaans , Albanian , Arabia , Armenian , Azerbaidžanin , Baskimaan , Valko-Venäjän , Bengali , Bosnian , Bulgarian , Catalan , Cebuano , Kiina (yksinkertaistettu) , Kiina (perinteinen) , Kroatian , Tšekki , Danish , Dutch , Esperanto , Viron , Filippiiniläiset , Suomi , Ranskan , Galician , Georgian , Saksan , Kreikkalainen , Gujarati , Haitin kreoli , Hausa , Heprea , Hindi , Hmong , Hungarian , Islannin , Igbon , Indonesialainen , Irish , Italian , Japani , Jaava , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Liettuan , Macedonian , Malaiji , Maltan , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norja , Persian , Polish , Portugalin , Punjabi , Romanian , Venäjän , Serbian , Slovakian , Slovenian , Somali , Espanjalainen , Swahili , Ruotsin , Tamil , Telugu , Thai , Turkish , Ukrainan , Urdu , Vietnam , Welsh , Jiddiš , Joruba , Zulu

Katso myös:
Palkintoa
Meistä
Osta se
Lataukset

Mitä ihmiset sanovat:
"Vuosien ajan käytimme yksi MS DOS ravintola kassajärjestelmän kunnes vihdoin löytyi hyvä Windows-pohjainen vaihtoehto: Abacre Ravintola Point of Sale. Olen verrannut sitä moniin muihin ohjelmiin ja minä pysähtyi artpos, koska se on hyvin tehty ja hyvin hinnoiteltuja. Joten ostimme kosketusnäytöt, uudet tietokoneet ja artpos. Muutos vanhasta MS DOS-järjestelmän uusiin Windows-pohjainen järjestelmä oli dramaattinen: in artpos käytämme kuvia valikon kohteille nopeamman valikkoon, kertomukset ovat uskomattomia ja ohjelma itsessään on varsin muokattavissa ja kätevä. Siitä lähtien olen lopullisen fani artpos ja suosittelen sitä minun asiani ystäviä. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Lue lisää

Suurasiakkaille:
NASA,
PHILIPS,
Siemens,
Yahoo! Inc.,
ZDNet

Lue lisää