Abacre Limited Kita bakal mbebasake otak dening nggawe kita pinter software

Free newsletter

Subsribe menyang feed RSS Abacre Limited News (RSS Feeds)


Affiliate karo kita lan 5% saka reselling dening nggawe link prasaja kita situs!

 

Abacre Awis Register
Abacre Cash Register

Entuk lengkap kontrol karo generasi sabanjuré awis REGISTER lunak!
Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Awis Register

Tumindak becik ing Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / Windows 7/8.

Abacre Cash Register

Abacre Awis Register punika generasi anyar saka awis REGISTER piranti lunak kanggo Windows. Iku solusi terjangkau kanggo paling khas operasi awis REGISTER. Antarmuka panganggo wis kasebut kanthi teliti optimized kanggo dhuwur input kacepetan supaya klien lan Nyegah saka umum kesalahane. Iku dirancang kanggo nggunakake ing macem-macem komputer, lan ngandhut dipercaya lan aman tingkat wewenang.

Kerjane karo kabeh hardware umume digunakake: layar tutul, POS Printers, baris tampilan (cagak), awis nggambar lan nonton barcode (scanner kode bar). Ing noto saka Bill klien bisa selaras, lan program bisa nyiyapake kanggo maksud apa duit, pajak, lan format nomer. Pembayaran bisa ditampa dening awis, kredit SIM, utawa kir.

Kanggo managers, ana pesawat sugih saka lapuran sing nuduhake gambar sakabehane operasi awis: dodolan dening diwenehi wektu, jam saka dhuwur mbukak, Z-Metu, karyawan paling aktif, cara pembayaran, lan tax petungan otomatis.

Miturut standardizing kabeh dodolan proses, piranti lunak ndadekake luwih apik nggunakake Panjenengan karyawan 'wektu lan energi radikal malih Ngapikake Panjenengan penggantos lan MediaWiki bathi.

Iku gampang kanggo nginstal lan gampang kanggo nggunakake. Banget terjangkau lisènsi ngidini piranti lunak kanggo digunakake ing sembarang lingkungan saka cilik siji-komputer toko kopi kanggo gedhe Singsing karo macem-macem checkout dalan.

Download full-Bintang 30 dina nyoba versi ( 6,15 MB)
Tampilan dhaptar fitur utama
Lite vs Standard vs Profesional lisensi Fitur matrik
Top 10 alasan kanggo tuku Abacre Awis Register

Basa
Inggris , Afrikaans , Albanian , Arab , Armenian , Azerbaijani , Basque , Belarusian , Bengali , Bosnian , Bulgaria , Catalan , Cebuano , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Croatian , Czech , Danish , Dutch , Esperanto , Estonian , Filipino , Finnish , Prancis , Galician , Georgian , German , Yunani , Gujarati , Haitian Creole , Hausa , Ibrani , Hindi , Hmong , Hungarian , Icelandic , Igbo , Indonesia , Irish , Italia , Japanese , Jawa , Kannada , Khmer , Korean , Lao , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay , Maltese , Maori , Marathi , Mongolian , Nepali , Norwegian , Persian , Polish , Portugis , Punjabi , Romania , Russian , Serbian , Slovak , Slovenian , Somali , Spanyol , Swahili , Swedish , Tamil , Telugu , Thai , Turki , Ukrainia , Urdu , Vietnam , Welsh , Panjabi , Lokal , Zulu

Deleng uga:
Anugrah
Bab kita
Tuku
Downloads

Apa wong-wong ngomong:
"Kanggo taun kita digunakake siji MS DOS Restaurant POS sistem nganti kita pungkasanipun nemu apik Windows basis panggantos: Abacre Restaurant Point saka Sale. Aku dibandhingake karo akeh liyane program lan Aku mandegake ing artpos, amarga iku uga-rampung lan uga-diregani. Supaya kita tuku tutul layar alat, komputer anyar lan artpos. Owah-owahan saka lawas sistem MS DOS menyang anyar Windows basis sistem iki serem: ing artpos kita nggunakake gambar menu item kanggo luwih cepet pandhu arah, lapuran sing apik tenan lan program dhewe iku cukup configurable lan Handy. Awit wektu aku penggemar mesthi saka artpos lan aku nyaranake kanggo sandi bisnis kanca-kanca. "

Bob Emerton
GrandCanion
NY, USA Waca liyane

Klien utama:
NASA,
Philips,
Siemens,
Yahoo! Inc,
Situs jaringan ZD

Waca liyane